onsdag 27 januari 2010

4½ vecka

Ena dagen är jag HELT säker på att hon är dräktig, andra dagen tycker jag inte jag ser något.
Ja, ja, hon ser "tjock" ut på bilderna här, men står hon upp syns inget!
Hon har rosa tuttar, sover JÄMT, små flytningar och har blivit större i omfång, då jag fick spänna ut täcket häromdagen. Men jag är lite otålig, vill ju ha det helt 100% säkert, haha.
Det blir inget ultraljud, hon tycker ju sådär om veterinärer.. ;)
Det är väl bara att fotsätta vänta! SUCK3 kommentarer:

 1. Hej.
  Rosa brukar inte tuttarna bli förren
  senare, men även detta är inget säkert tecken.
  När hon går in i vecka 6 börjar de öka i omfång. Om hon är tjock nu, (fast det tycker inte jag att hon är ) så matar du henne för mkt ;) I vecka 7 kan man känna små rörelser om man lägger fingertopparna på hennes buk när hon ligger på sidan. Tänk på att dem ligger ganska så högt upp i buken s.k under ljumskarna och lite framåt. Är hon förstföderska så är dem väldigt strama och har starka magmuskler. Är det många valpar kommer DU att se att hon är dräktig. Jag har varit med om tikar som inte har visat ngr tecken till alla tecken och ut kommer det inga valpar:-( Det är magiskt med dräktighet.
  En tik som jag haft hoppade dagen innan hon fick sina 3 valpar över ett stort staket efter en katt. Jag trodde aldrig att de skulle komma ut 3 valpar, hon visade inga tecken.
  Du skall se, snart ser du alla tecken.
  Håller tummarna att hon är dräktig.
  Blir det någon kvar hemma då ;)
  Pia

  SvaraRadera
 2. Ok, när hon är i v7, åker hon till Danmark, jag ska inte ha någon valp denna gången, räcker med två unga tikar! /Frida

  SvaraRadera
 3. "Inget är som väntans tider" heter det ju inte för inget ;) Snart vet du;)Kram Jes

  SvaraRadera